direct naar inhoud van Artikel 15 Algemene aanduidingsregels
Plan: Willemsoord Defensie 2012
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0400.221BPWODEF2012-VST1

Artikel 15 Algemene aanduidingsregels

15.1 Gezoneerd industrieterrein

Ter plaatse van de gebiedsaanduiding 'industriegebied - Haven Den Helder' zijn de gronden aangewezen als een industrieterrein zoals bedoeld in artikel 1 van de Wet geluidhinder.

15.2 Geluidszone
  • a. Ter plaatse van de aanduiding 'geluidszone - industrieterrein Haven Den Helder' zijn de gronden, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor het tegengaan van een te hoge geluidsbelasting vanwege het Industrieterrein 'Haven Den Helder' op geluidsgevoelige objecten;
  • b. In afwijking van het bepaalde bij de andere voor die gronden aangewezen bestemmingen geldt ter plaatse van de aanduiding 'geluidszone - industrieterrein Haven Den Helder' de volgende regel:
    • 1. een op grond van de andere aangewezen bestemmingen toelaatbaar gebouw, of de uitbreiding daarvan, welke aangemerkt kan worden als geluidsgevoelig gebouw, mag slechts worden gebouwd indien de geluidsbelasting vanwege het industrieterrein op de gevels van dit gebouw niet hoger zal zijn dan de daarvoor geldende voorkeursgrenswaarde of een verkregen hogere grenswaarde.